STEF gaat “WILD”!!!

Start van een nieuw seizoen wordt ook de start van een reeks speciale donderdagen die volledig in het teken staan van wild, overheerlijke seizoengroenten en desserten om van te watertanden.

Op donderdagavond 4, 11 en 18 november gaan we voor de klassieke wildbereidingen en op 25 november en 2 en 9 december steken we het wild in een moderner jasje. 

Wij verwelkomen je graag met een portie winterse warmte en gezelligheid.

WILD “KLASSIEK” (4, 11 & 18 november)

 

VOOR
terrine van everzwijn / huisbereide toast met noten en rozijnen / vijgenconfituur / portosiroop

HOOFD
fazant / gebakken witloof / amandelkroketjes / saus “fine champagne”

NA
warm appeltaartje / vanilleroomijs / marsepein / kaneel / vanillesaus

Menu: € 45,00
(wij serveren dit menu per tafel / graag vooraf reserveren)

WILD “STEF” (25 november, 2 en 9 december)

 

VOOR
everzwijnham / pompoen in drievoud / gemarineerde bietjes /
currydip / pompoenketchup

HOOFD
filet van hert / knolseldercrème / loempia van champignons /
spruitjes / romige puree met savooikool en spekjes / truffelsaus

NA
chocoladebrownie / gepocheerde peer met specerijen / vanillesaus geparfumeerd met amandel / gel en sorbet van peer / geroosterde amandelschilfers

Menu: € 48,00
(wij serveren dit menu per tafel / graag vooraf reserveren)