“PAAS” ZONDAG

21 APRIL 2019 (en maandag 22 april) (middag & avond)

 

Apero 

seizoensaperitief (cocktail of mocktail) en.“paas” hapje


Menu

voor: eitjes op drie wijzen  / seizoensgarnituur

*tussen* : scampi met een krokant korstje van geroosterde sesam en panko / crème van doperwtjes / tuinboontjes, groene asperges en romanesco / Japanse eiersaus / furikakekruiden

hoofd: lamsfilet / asperges / nieuwe aardappeltjes / saus met verse tuinkruiden

na: chocolade in wit, melk en puur / huisbereide soezen / chocoladecrumble / gel van koffie


Koffie / Thee

zoet en snoep


 

Prijs: € 50,00

*Tussen*: + € 12,00

Passende wijn: € 15,00 (€ 22,00 met tussengerecht)

Dit menu serveren wij enkel op reservatie info@restaurantstef.be met vermelding “Paas- Zondag” of “Paas-Maandag”, drie of vier gerechten, uur van aankomst entelefoonnummer of telefonisch op 016 908658).

Als wij rekening moeten houden met bepaalde allergieën of er is iets dat je niet lust, laat het ons weten en wij doen de nodige aanpassingen.

Team STEF