STEF GAAT VISSEN

 

De zee en de rivier bieden een ongelooflijke rijkdom aan delicatessen en daar maakt STEF dankbaar gebruik van. Tijd dus voor een menu met vis, schaal- en schelpdieren waarin we al deze lekkernijen verwerken van hapjes tot en met hoofdgerecht. Een dessert mag niet ontbreken, maar dat wordt er dan toch eentje zonder vis.

Je kan van dit alles komen genieten op donderdagavond 3 april en zondag 6 april (middag en avond). Hierbij voorzien we een selectie van passende wijn, bier of alcoholvrije drankjes.

VOOR

zeebaarsfilet / ramen noedels / radijs / lente-ui / chilipeper / shiso /
umeboshi / nori

TUSSEN

St.Jacobsvruchten / witte en groene asperges / zeekraal / oesterblad / duindoornbes

HOOFD

lengfilet & zalm / tuinkruiden / broccolini / romanesco / doperwten & munt / verse daslook

NA

feuilleté karamel / rabarber / witte chocolade / vanille / citroen

MENU 3 gangen (voor, hoofd, na)    

€ 61,00

MENU 4 gangen (voor, tussen, hoofd, na)    

€ 75,00

 

PASSENDE WIJN  

per glas  € 8,00 / per glas “BOB” € 5,50 / per fles € 38,00

(aanpassingen aan dit menu zijn niet mogelijk / de beide dagen serveren wij enkel dit menu)