
STEF GAAT VISSEN
Op donderdag 30 maart, 6 en 13 april serveert STEF je een 3 of 4 gangen menu met daarin al het lekkers wat de zee ons biedt. Van hapjes tot en met hoofdgerecht staat alles in het teken van vis, schaal- en schelpdieren. Een dessert om af te ronden mag niet ontbreken, maar dat wordt er toch eentje zonder vis. Bij het menu hebben we passende wijn voorzien of een biertje.
Wil je reserveren, dan vragen we je om bij de reservatie zeker te vermelden voor hoeveel gangen je opteert. De beide avonden serveren we enkel dit menu.
VOOR
gekonfijte zalm / avocadocrème / roze pompelmoes / kruidensalade / gepekelde rode ui / limoendip
TUSSEN
zeebaarsfilet / Argentijnse garnaal / risotto “paella style” / saffraan boter / schaaldierencoulis
HOOFD
skreifilet / groene groenten / erwtenmousseline / romige puree / Japanse eiersaus
NA
chocoladeravioli / banaan / ganache van witte chocolade / mangosaus geparfumeerd met bergamot / geroosterde havermout
MENU 3 gangen (voor, hoofd, na)
€ 55,00
MENU 4 gangen (voor, tussen, hoofd, na)
€ 69,00
PASSENDE WIJN
per glas € 7,00 / per glas “BOB” € 4,50 / per fles € 31,50