STEF GAAT VISSEN

 

Op donderdag 30 maart, 6 en 13 april serveert STEF je een 3 of 4 gangen menu met daarin al het lekkers wat de zee ons biedt. Van hapjes tot en met hoofdgerecht staat alles in het teken van vis, schaal- en schelpdieren. Een dessert om af te ronden mag niet ontbreken, maar dat wordt er toch eentje zonder vis. Bij het menu hebben we passende wijn voorzien of een biertje.

Wil je reserveren, dan vragen we je om bij de reservatie zeker te vermelden voor hoeveel gangen je opteert. De beide avonden serveren we enkel dit menu.

VOOR

gekonfijte zalm / avocadocrème / roze pompelmoes / kruidensalade / gepekelde rode ui / limoendip

TUSSEN

zeebaarsfilet / Argentijnse garnaal / risotto “paella style” / saffraan boter / schaaldierencoulis

HOOFD

skreifilet / groene groenten / erwtenmousseline / romige puree  / Japanse eiersaus

NA

chocoladeravioli / banaan / ganache van witte chocolade / mangosaus geparfumeerd met bergamot / geroosterde havermout

MENU 3 gangen (voor, hoofd, na)    

€ 55,00

MENU 4 gangen (voor, tussen, hoofd, na)    

€ 69,00

 

PASSENDE WIJN  

per glas  € 7,00 / per glas “BOB” € 4,50 / per fles € 31,50