WEEKENDMENU 28 EN 29 MEI

Volgend weekend kan je voor de laatste keer afhalen bij STEF. Hoe spijtig we dit ook vinden, we moeten ons stilaan focussen op onze heropening en dat heeft nog een beetje tijd nodig. We hebben met heel veel plezier TAKE STEF HOME elke week op de kaart gezet en we willen iedereen nog eens hartelijk bedanken die bestelde. Op één of andere manier gaan we dit toch missen.
Na de heropening bekijken we of we vanaf juli een zomeraanbod afhaal kunnen organiseren

Voor komend weekend kan je de asperges, lievelingsgroente van de chef, terugvinden in diverse gerechten. Eén van onze toppers, vitello tonnato, wordt het voorgerecht en die heerlijke aardbeien mogen niet ontbreken in het dessert. Naar goede gewoonte zijn er ook tapas, soep en drie soorten brood.

Je kan binnenkort terug genieten van “Het bord van STEF” bij restaurant STEF zelf. Wij openen terug op 17 juni, zowel binnen als buiten en je kan vanaf nu reserveren. Als er nog bepaalde voorwaarden zijn die belangrijk zijn voor jullie als gasten, brengen we je natuurlijk op de hoogte van zodra deze gekend zijn.

Ondertussen zetten we  STEF voor de laatste keer op tafel  in je eigen vertrouwde thuis en bubbel met een minimum aan werk in de keuken en … bijna geen afwas!