It’s “Grill Time”! 

Wij verwennen jullie deze zomer graag met een heerlijk menu dat bol staat van de seizoensingrediënten. We zijn onze inspiratie in de hele wereld gaan zoeken. Voor het voorgerecht gaan we naar Zuid-Amerika, het tussengerecht heeft zijn roots in het oosten, het hoofdgerecht krijgt een Italiaans tintje en het dessert heeft een Amerikaanse twist gekregen. Zoals elk jaar wordt het hoofdingrediënt van elke gang bereid op de Japanse Kamado en steken we alle gerechten in een zomers jasje.

We voorzien lekkere passende wijntjes voor de wijnliefhebber en voor de bierliefhebber is er onze speciale bierkaart.

Als je wil reserveren, vermeld dan even dat je voor het grillmenu komt, alsook het aantal gangen (3 of 4).

Wij doen ons best om ook een beetje zon tevoorschijn te toveren zodat het “echt” zomer is.

DE ZOMER VAN STEF op donderdagavond 25 juli, 1 en 8 augustus

VOOR

Argentijnse garnaal / tartaar van tomaat, avocado, maïs, paprika en rode ui / chimichurri / dip van zure room en specerijen

TUSSEN

zalm in misomarinade / soja en shiitake / lente-ui / zwarte sesam / laksaus

HOOFD

varkenshaasje en buikspek “Duroc d’Olives” / ravioli met salsiccia / gegrilde venkel met rozemarijn / parmiggiano / pesto / saus met balsamico

NA

watermeloen / marshmallow / blauwe bessen / pistacheroomijs / kletskop / witte chocolade

Menu 3 gangen: € 57,00

Menu 4 gangen: € 71,00

Passende wijn bij menu:

per glas: € 7,50 / per glas “BOB”: € 5,00 / per fles: € 33,50
dessertwijn per glas: € 9,00 / dessertwijn per glas “BOB”: € 6,00

(aanpassingen aan dit menu zijn niet mogelijk, uitgezonderd een stukje vis in het hoofdgerecht voor wie geen vlees eet)