Wij breien nog heel graag een klein stukje aan de zomer en verwennen jullie graag met een extra BBQ menu. Het hoofdingrediënt van zowel voor, hoofd als na wordt bereid op een Kamadogrill met houtskool. 
Daarna gaat dit menu de kast in tot volgende zomer, maar niet getreurd. We zijn al bezig met iets nieuw voor donderdagavond.

We eindigen deze keer met een echte bbq klepper: slow cooked beef brisket,  Vooraf een lekker spiesje van vis en eindigen doen we met delicieuze vrijgen en nectarines. 

Op 16 en 23 september ’s avonds genieten jullie van:

VOOR

spiesje van visballetjes en scampi / prei en shiitake champignons / gekonfijte citroen / citroensaus / gefrituurde prei / kroepoek van champignons

HOOFD

beef brisket / salade met appel, wortel, witte kool, rode ui en mosterddressing / gepekelde radijs / country aardappeltjes / balsamicosaus

NA

vijg en nectarine / romige dip van Griekse yoghurt en honing / amandelroomijs / vanillesaus met parfum van oranjebloesem / pistachenootjes

Menu: € 45,00

(menu enkel te verkrijgen op reservatie en per tafel)

Slide SIMPLY
TASTE
ENJOYABLE
FOOD